Strašna, pa gotovo i nevjerojatna tragedija dogodila se u utorak u popodnevnim satima u karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac, gdje je nesretnim slučajem smrtno stradala 25-godišnja djevojka, koja je oko 16 sati pala s petog kata šesterokatnice, piše Jutarnji.

Policija je jučer u svojem redovitom priopćenju potvrdila događaj, navodeći da je djevojka pala dok je povlačila roletu na prozoru zgrade. Na mjesto događaja je odmah intervenirala Hitna medicinska služba te je djevojka hospitalizirana u Općoj bolnici Karlovac.

Liječnici su se pokušali izboriti za njen život, međutim, usprkos njihovim velikim naporima, preminula je istoga dana u večernjim satima. Na mjestu tragedije u srijedu je svijetlio bijeli lampion.

Susjedi nam kažu da je djevojka živjela sa svojim dečkom, ali malo znaju o njima. Nijedno od njih nije iz Karlovca, nego su tu došli živjeti jer kao pripadnici Hrvatske vojske rade na karlovačkom području.

Ovaj dio grada je u to vrijeme zbog neradnog i vrlo vrućeg dana bio poprilično pust, doznajemo da je u tom trenutku na ulici bilo nekoliko djece, koja su, nažalost, svjedočila događaju.

- Oni su pomislili da pada lutka, nisu shvatili što se događa. Nije se čuo vrisak, samo udarac - rekla nam je jedna mještanka.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok