Bosanka Milka Đurasović uhićena je nakon što su pronađena tijela njene dvije kćeri u predgrađu australijskog Pertha u petak navečer.

Đurasović je prebačena u bolnicu zbog ozljeda koje je nanijela sama sebi, ali nije životno ugrožena.

Tijela je otkrio otac kada se vratio s posla. Drugu kćer pronašao je u vešeraju. Susjede je uznemirio vrisak koji je ispustio kada je ugledao tijela šestogodišnje Tiane i desetogodišnje Mie te su pozvali policiju. Milka je pronađena tri sata nakon na parkingu koji je udaljen 12 kilometara od doma.

Kako su susjedi kazali, obitelj Đurasovič je iz Bosne i Hercegovine, a u Australiji žive 20-ak godina. Milka je radila kao medicinska sestra, a njen suprug kao inženjer. Istakli su kao se nisu družili s drugim obiteljima u naselju.

Policija je bila šokirana prizorom koji je ugledala. Detalje nisu iznosili, ali su rekli da će uzrok smrti biti poznat nakon što bude završena istraga i obdukcija. Forenzički tim provest će nekoliko tjedana u kući kako bi sve pregledali.

Pomoćnik policijskog povjerenik Paul Steel rekao je kako porodica nije imala nikakav dosje niti su im poznati po kršenju zakona,prenosi klix.ba.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok