Policija u SAD-u pronašla je mrtvo tijelo vojnog veterana za koje vjeruju da je ležalo tri godine prije nego što je pronađeno u stanu u Dallasu u saveznoj državi Texas, piše BBC.

Njegovo tijelo pronađeno je slučajno tijekom pretraživanja stanova jedne zgrade. Nakon što su policajci razbili ulazna vrata, pronašli su mrtvog Whitea kako leži na kuhinjskom podu. Obitelj tvrdi da je njegov nestanak prijavila prije tri godine. Tada je Wayne već bio 51-godišnji umirovljeni vojnik, bio je razveden, živio je sam i često je putovao izvan SAD-a, prenosi Index.hr.

Njegova majka Doris Stevens, koja živi na Long Islandu u New Yorku, rekla je da ju je sin redovito zvao, no da su pozivi prestali prije tri godine. Dodala je i kako je njegov nestanak prijavila u nekoliko različitih policijskih postaja, no rečeno joj je kako s obzirom na to da je riječ o odrasloj osobi koja je često putovala nije bilo moguće otvoriti istragu o nestaloj osobi.

“Moje najveće pitanje je kako je moj sin mogao biti mrtav u tom stanu i da nitko ništa ne zna”, rekla je za televizijsku postaju WFAA iz Dallasa.

Stan u kojem je živio i gdje je pronađen mrtav nalazio se na sjeverozapadnoj strani stambenog kompleksa u DeSotu, imao je jako dobru izolaciju te su svi prozori bili zatvoreni, a ulazi zaključani. Pete Schulte, detektiv iz policijske postaje u DeSotu, rekao je i kako je najam za stan plaćan redovito s računa njegove vojne mirovine koja je svaki mjesec sjedala redovito.

Rekao je i da se prije dvije godine jedna susjeda bunila zbog vode koja je curila s njenog stropa iznad kojeg je bio Whiteov stan. No, služba za održavanje zgrade brzo je zatvorila rupu na stropu i curenje je zaustavljeno.

“Ono što vam mogu reći sa sigurnošću jest da je, kada su policajci ušli u stan, njegovo tijelo tamo ležalo već neko vrijeme”, rekao je Schulte.

Još uvijek se ne zna točan uzrok smrti te će, nakon što budu obavljene potrebne pretrage, tijelo biti predano obitelji za pokop.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok