Ubojstvo 18-godišnjih sestara blizanki koje se prenosilo uživo na društvenoj mreži Instagram zaprepastilo je Brazil, ali i svijet.

Blizanke Amália Alves i Amanda Alves pogubljene su u gradu Ceará na sjeverozapadu Brazila prošle srijede. Na snimci pogubljenja može se vidjeti kako djevojke kleče na cesti jedna pored druge, a potom im 17-godišnjak stavlja pištolj na zatiljak i puca. Mateus Abreu potom je ispalio još dva hica u jednu, te četiri u drugu sestru. Policija je ubrzo uhitila osumnjičenog. Njegove žrtve bile su mlade majke. Amanda Alves iza sebe je ostavila trogodišnju kćer, a Amália Alves bila je majka šestomjesečnom sinu. Navodi Večernji.hr.

Pozivajući se na lokalne novine Jornal de Brasília, britanski Daily mail piše da su se ubojstva dogodila jer su sestre Alves previše znale o poslovima bande koja se bavila krijumčarenjem droge. Službene potvrde od policije o motivima brutalnog ubojstva još nema. Brazilski list Diario do Noreste izvijestio je da je osumnjičeni tijekom prošle i ove godine već sedam puta uhićen zbog nezakonitog posjedovanja oružja, krađe i nanošenja tjelesne ozljede.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok