Nevjerojatna snimka muškarac, navodno Ukrajinca, koji se bezbrižno brije dok nasred njegovog doma stoji dio ogromne ruske rakete postao je hit na internetu, a mnoge je iznenadila količina njegove opuštenosti.

Rat u Ukrajini još uvijek traje, a jučer je službeno ušao i u četvrti mjesec. Snimka, objavljena na Redditu, pokazuje kako čak i u sumornim ratnim vremenima život teče, čak i kada vam sa stropa visi ogroman komad rakete, a vidljiva je i ogromna rupa na krovu koju je iza sebe ostavila raketa.

Neimenovani muškarac ležerno se brije u umivaoniku, a brojni komentatori nisu mogli vjerovati koliko je čovjek miran i ležeran, s obzirom na to da se u njegovoj kući nalazi komad projektila, prenosi Index.hr

"Čovječe, ne želim ući u sobu ako je u njoj pauk, a ovaj čovjek se brije kraj rakete", napisao je jedan korisnik. Pojedinima pak raketa nije predstavljala problem, već ih je zbunilo zašto se umivaonik i ogledalo nalaze u prostoriji nalik na kuhinju.

Netko je objasnio kako se radi o "dijelu rakete koji nije eksplozivan", a LadBible je izvijestio kako su dužnosnici svejedno svratili do kuće Ukrajinca kako bi se uvjerili da je sve sigurno. Još uvijek nije poznato je li naprava uklonjena iz njegove kuće.