Trogodišnja djevojčica probudila se na vlastitom sprovodu nakon što su je liječnici proglasili mrtvom. Malena Camila Roxana Martinez Mendoza iz Meksika proglašena je mrtvom 17. kolovoza, piše Mirror.

Djevojčica je bila hospitalizirana u bolnici Salinas de Hildalgo u državi San Luis Potosi u središnjem Meksiku. Camilina majka Mary Jane Mendoza rekla je da je trogodišnjakinja povraćala i imala bolove u trbuhu te visoku temperaturu. Odveli su je pedijatru koji joj je prepisao paracetamol. Nekoliko sati kasnije, roditelji su primijetili da se djevojčici stanje pogoršalo pa su otišli u bolnicu. No, brzo je preminula. Majka je rekla da je bila odvojena od tijela svoje kćeri te da je bila zaključana u sobi, no uspjela je izaći na druga vrata. Idući dan održan je pogreb djevojčice.

Majka je primijetila da je staklena ploča na lijesu zamagljena. Drugi su govorili da halucinira, no djevojčičina baka je primijetila da joj se miču oči nakon čega su otvorili lijes i shvatili da je djevojčica živa. Međutim, malena je u bolnici drugi puta proglašena mrtvom. Slučaj sada istražuje policija.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok