Parižani su šokirani ubojstvom 12-godišnje učenice čije je tijelo pronađeno u petak u kutiji u dvorištu njene stambene zgrade.

Djevojčica po imenu Lola dan je normalno provela u školi. Njen otac je digao uzbunu kad se poslijepodne nije vratila kući.

Kasnije tijekom večeri, prozirna plastična kutija s njenim tijelom pronađena je ispred zgrade u 19. arondismanu. Lolin otac zaposlen je kao domar u stambenoj zgradi. Njeno tijelo pronađeno je zgnječeno unutar kutije, skriveno pokrivačem.

Ruke i noge bile su joj vezane i navodno je imala ranu na vratu, iako je obdukcija ovog vikenda pokazala da je umrla od gušenja. Na nogama su joj bile i dvije ceduljice, na jednoj je pisalo "0", a na drugoj "1".

Rano u subotu policija je uhitila glavnu osumnjičenu za ubojstvo, 24-godišnju ženu rođenu u Alžiru koju su mediji imenovali Dahbia B.

Žena je prepoznata po snimku sigurnosne kamere sa stambene zgrade, na kojoj se vidjela kako ulazi na glavna vrata u petak poslijepodne u društvu Lole.

Kasnije je viđena kako napušta zgradu vukući kutiju, a zatim se čudno ponašala na ulici. Jedan je očevidac rekao da je tražila pomoć u zamjenu za novac iz "afere trgovine organima".

Međutim, policija je rekla da ne vjeruje da je riječ o trgovini organima. Njihova najvjerojatnija teorija je da je Dahbia B, koja nema stalno prebivalište, psihički nestabilna i da ovo nije učinila zbog novca.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok