• Short title article: Zagreb

Prilikom redovite patrole na ruti od Savskog mosta prema centru grada vidjeli su čovjeka koji im je mahao, dajući do znanja da mu je potrebna pomoć.

Stali su i doznali da se njegova susjeda porađa. Nisu oklijevali, odmah su se uputili tamo, ušli u dvorište kuće i zatekli mlade buduće roditelje, odnosno majku na pragu u vidljivo jakim trudovima. Piše Večernji.hr.

– U kojem ste mjesecu trudnoće? – pitao je policijski službenik Sandi, na što je mu je majka odgovorila „u 35 tjednu“. Porod je krenuo i nije bilo vremena za čekanje. Uslijedio je jaki trud, policajac joj je pomogao da se vrati u stan, polegli su je. S trećim trudom u rukama policijskog službenika Sandija našla se djevojčica kojoj je policijski službenik uspješno odmotao pupčanu vrpcu koja joj se zapetljala oko vrata i odahnuo zajedno sa svima kada se čuo plač koji su svi iščekivali.

Do dolaska hitne medicinske pomoći bebica se sigurno smjestila u naručju policijskog službenika. Uvijek je bitan timski rad, a tako je bilo i u ovom slučaju. Policijske službenice bile su prava podrška u pravo vrijeme majci, pružajući i svu potrebnu pomoć kolegi.

– Ovaj događaj pokazuje svu plemenitost policijskog posla te ovim putem i Policijska uprava zagrebačka čestita sretnim novim roditeljima na prekrasnoj djevojčici koja će zauvijek biti zapamćena kao lijepa priča Policijske uprave zagrebačke – poručuju iz policije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok