• Short title article: Nesreća
Foto: Pozega.eu

Teretni vlak naletio je na osobni automobil u subotu u mjestu Trenkovo kod Požege, a dvije osobe je Hitna pomoć prevezla u požešku bolnicu.

“U Trenkovu, u Mirogojskoj ulici, danas oko 11,40 sati policiji je dojavljeno da je došlo do naleta teretnog vlaka na osobni automobil te da su dvije osobe prevezene u Opću županijsku bolnicu u Požegu”, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave Požeško-slavonske Nikolina Janković. 

26-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do nezaštićenog prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavila vozilo na vidno postavljeni prometni znak “obavezno zaustavljanje” uslijed čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela teretnog vlaka kojim je upravljao 29-godišnjak u zadnji lijevi bočni dio osobnog automobila, objavila je policija.

U prometnoj nesreći 26-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena dok je putnica iz osobnog automobila starosti 23 godine teško ozlijeđena.

Protiv 26-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Portal Požega.eu objavio je fotografije s mjesta nesreće koje pokazuju da je automobil potpuno uništen.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok