• Short title article: Zaključane cijene

Garantiramo da do 31.12.2023. njihova cijena može biti samo niža, hvale se u trgovačkom centru.

Vlada je jučer konačno predstavila peti po redu paket pomoći, a jedna od mjera je zamrzavanje cijena ukupno 30 osnovnih namirnica. Konzum se danas na svojim web stranicama pohvalio kako snižavaju cijene više od 1000 proizvoda iz različitih kategorija. Navodi Večernji.hr.

"Garantiramo da do 31.12.2023. njihova cijena može biti samo niža", navode dalje uz objavljeni popis svih artikala. Kažu u njihovim prodavaonicama, tjednim katalozima i na webshopu treba tražiti proizvode s oznakom od 15.9. 

Na primjer, mljevena kava Ritual od 500 grama umjesto 4,25 eura, stajat će 3,99. Cekinov file pilećeg zabatka (500 g) sada stoji 4,49, a nova cijena će mu biti 4,19. Kilogram oslića bez glave Ocean umjesto 4,99 bit će 4,69, dok će 200 grama trapisza umjesto 4,59 biti 3,99 eura

Popis proizvoda pogledajte ovdje

Glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe Fabris Peruško najavio je u četvrtak da će Konuzm od petka krenuti s dodatnim sniženjima koja će obuhvatiti tisuću artikala. "Pozdravljamo svaku inicijativu koja utječe na smanjenje inflacije, u kojoj će i ovog puta sudjelovati sve kompanije Fortenova grupe", kazao je Peruško komentirajući vladin paket mjera za zaštitu kućanstava i gospodarstva od rasta cijena.

"Raspon sniženja tih artikala kretat će se od 5 do 40 posto, ovisno o grupi proizvoda", rekao je predsjednik Uprave Konzuma Zoran Mitreski. Napomenuo je kako su nastojali obuhvatiti sve grupe proizvoda koje prodaju (50 posto iz prehrane, 50 posto iz neprehrane).

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok