• Short title article: Otac zaradio prijavu

Muškarac je u Munchenu drvenom palicom pretukao navodnog silovatelja svoje 19-godišnje kćeri.

Optužen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, dok je policija privela osumnjičenika za silovanje.

19-godišnja djevojka nekoliko tjedan ranije upoznala je 37-godišnjeg muškarca, a kobne su noći prespavali u stanu gdje ju je on, prema optužbama, pretukao i silovao.

Sljedeće jutro djevojka je pobjegla iz stana, a muškarac je krenuo za njom te joj je na ulici prijetio nožem. Nesretna je djevojka nazvala oca koji je živio u blizini, a on je odmah dojurio automobilom te je usput obavijestio i policiju. Navodi Dnevnik.hr.

Susret 47-godišnjeg oca i 37-godišnjeg muškarca brzo je eskalirao, a tijekom svađe otac je drvenom palicom više puta udario 37-godišnjaka, priopćila je policija. Prema izvještaju, u četvrtak u 11:15 sati stigao je hitni poziv zbog prijeteće situacije u ulici Kreillerstrasse. Na teren je upućeno pet policijskih patrola. Policajci su na licu mjesta priveli dva muškarca kod kojih je pronađeno i oduzeto oružje - drvena palica i oštar predmet. 19-godišnja djevojka sjedila je u blizini u automobilu.

Muškarac je lakše ozlijeđen, a otac je optužen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, dok je 37-godišnjak priveden sucu i prijavljen zbog spolnog delikta i prijetnje.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok