1. Opći uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Livno Online se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice. Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Livno Online nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

2. Zaštita privatnosti

Livno Online se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Livno Online može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Livno Online-u. Livno Online će navedene podatke koristiti iskljucivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Livno Online-a na zadovoljstvo korisnika. Livno Online se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

3. Komentari

Komentari objavljeni na stranicama Livno Online nisu vlasništvo Livno Online-a nego su rezultat mišljenja posjetitelja.Kao takvi Livno Online nije odgovorno za eventualne štete nastale njihovim objavljivanjem. Strogo je zabranjena uporaba rečenica napisanih isključivo velikim slovima, vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Korisnici koji učestalo ne poštuju pravila komentiranja članaka snosit će posljedice za iste. Takvim korisnicima će biti onemogućen pristup stranicama na određeno vrijeme, a u slučaju ponovnog kršenja pravila kao anonimni komentatori njihova IP adresa bit će dostavljenja ISP-u i protiv takvih će biti poduzete odgovarajuće pravne radnje.