Učenici završnih razreda srednjih škola s područja Hercegbosanske županije jučer su imali prigodu upoznati se sa sveučilišnim programima kao i uvjetima upisa na fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Smotra za buduće studente održana je u športskoj dvorani Srednje strukovne škole „Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu“.

Zainteresirani maturanti upoznati su  o programima i drugim potrebitim informacijama o uvjetima upisa na fakultete Sveučilišta u Mostaru: Agronomsko i prehrambeno-tehnološkog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinskog fakulteta, Pravnog fakulteta, Fakulteta zdravstvenih studija, Građevinskog fakulteta, Farmaceutskog fakulteta, Akademije likovnih umjetnosti, Studentskog centra i Studentskog zbora.

Smotru uz suradnju s Ministarstvom znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije organiziralo je Sveučilište u Mostaru. Smotri je nazočila pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Vesna Kazazić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok