Županijsko Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva , obavještava poljoprivredne proizvođače da je Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva na svojoj službenoj web stranici objavilo Obavijest o rokovima i uvjetima za podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ruralnog razvoja u 2018.godini, koju možete preuzeti OVDJE i Obavijest o uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva po modelu ostalih vrsta podrški u 2018.godini, koju možete preuzeti OVDJE.

U obavijestima su navedeni opći i posebni uvjeti, iznosi novčane potpore kao i način podnošenja zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za izvršena ulaganja.

Detaljnije informacije sadržane su u Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja novčanih podrški po modelu ruralnog razvoja („Službene novine F BiH“, broj 48/18), koji možete preuzeti OVDJE i Pravilniku o uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva po modelu ostalih vrsta podrški („Službene novine F BiH“, broj 68/18), koji možete preuzeti OVDJE.

Zahtjevi za ostvarivanje prava na novčanu podršku po Modelu ruralnog razvoja i Modelu ostalih vrsta podrški , podnose se direktno u Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. Rok za podnošenje zahtjeva je 05.10.2018.godine.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok