U svrhu poboljšanja zdravstvene zaštite i stanja u zdravstvu, te pomoći oko kupovine neophodnih aparata za opremanje radnih ordinacija, ˝Hercegbosanske Šume˝d.o.o. Kupres donirale su novčana sredstva zdravstvenim institucijama u Hercegbosanskoj županiji.

Sredstva, u ukupnom iznosu od 330. 000 KM, donirana su Županijskoj bolnici ¨Dr.fra Mihovil Sučić¨ Livno, te domovima zdravlja: Domu zdravlja Livno, Domu zdravlja Tomislavgrad, Kupres, Drvar i Glamoč.

Županijskoj bolnici ˝Dr. fra. Mihovil Sučić˝ donirano je 90.000 KM za kupovinu operacijskog stola za obavljanje operativnih zahvata iz oblasti ortopedije; Domu zdravlja Tomislavgrad 70.000 KM za potporu rekonstrukcije i opremanje Službe za zdravstvenu zaštitu predškolske, školske djece i mladeži te Centra za fizikalnu rehabilitaciju; Domu zdravlja Livno 50.000 KM za zamjenu krova i krovne konstrukcije; Domu zdravlja Drvar 50. 000 KM za kupnju ultrazvučnog aparata s tri sonde;Domu zdravlja Glamoč 45.000 KM za opremanje stomatološke ordinacije i Domu zdravlja Kupres 25.000 KM za sanaciju grijanja i nabavu motornog vozila za prijevoz pacijenata na dijalizu u Županijsku bolnicu Livno.

Nadamo se da će se ove donacije usmjeriti u pravome smjeru čime će se poboljšati zdravstvena zaštita obitelji iz Hercegbosanske županije. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok