Helga Marelja; Foto: Fenix magazin

Pavo Badrov nije više predsjednik Livansjke zajednice Frankfurt (LZF).

Na u nedjelju održanoj izbornoj sjednici LZF dosadašnji predsjednik, koji je jako uspješno vodio tu Zajednicu od njezina osnutka prije nešto više od dvije godine, nije se kandidirao za novi mandat. U izjavi za Fenix, Badrov je rekao kako se povukao zbog “privatnih i poslovnih obveza”. 

Premda su gotovo svi članovi izborne sjednice nagovarali dotadašnjeg predsjednika da se kandidira za još jedno razdoblje, Badrov se zahvalio na povjerenju te istaknuo kako je sa velikim žarom i zadovoljstvom vodio Zajednicu od početka te da je “vrijeme za novu osobu koja će unijeti nove ideje te još više unaprijediti rad Livansjke zajednice Frankfurt”.

Nakon što je podnio izvješće o radu od zadnje izborne sjednice LZF, pri čemu je Badrov iznio sve prihode i rashode Zajednice, o čemu ćemo naknadno izvjestiti u posebnom prilogu, izabrana je izborna komisija i raspušten dotadašnje predsjedništvo.

Za novu predsjednicu Livanjske zajednice Frankfurt većinom glasova je izabrana Helga Marelja, ranija dopredsjednice LZF. Za prvog dopredsjednika je izabran Ante Šandrk a za drugog dopredsjednika Dubravko Šperac. Za rizničara je izabran Damir Duvnjak a za zapisničara Ivka Bošković. Za kontrolore riznice izabrani su Ivo Kozica, Anđelina Brešić i Ljuba Tokić. Za deset članova proširene uprave izabrani su Pavo Badrov, Perica Vrdoljak, Darko Marelja, Miro Propadalo, Stipe Kuliš, Mijo Lovrić, Damir Marelja, Gordan Propadalo, Tomislav Sabljić, Miro Propadalo i Nikola Kovač. Javlja Fenix magazin.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok