Zajednica Livnjaka u Frankfurtu obradovali su djecu u MZ Podhum poslavši im pakete pune slatkiša.

Sva djeca u OŠ fra Lovro Karaula od predškolskog uzrasta do 9 razreda u Podhumu, te djeca u dvije područne škole u Podgradini i Golinjevu jučer su primili po jedan paket koji su s ljubavlju pakirali članovi Livanjske zajednice u Frankfurtu.

Livanjska Zajednica iz Frankfurta je za vrijeme božićnih blagdana poslala poklon pakete za svu livanjsku djecu, a jedan dio pripao je djeci iz mjesne zajednice u Podhumu. Pošto su zimski praznici pošli prije nego što su paketići došli u Livno, u dogovoru s ravnateljem OŠ Franom Klišanin, dogovoreno je da se paketići za našu školu podjele na početku drugog polugodišta, što je bio pravi pogodak.

Djeca su za Božić bila puna poklona, a do sada su zaboravili na sve te darove, ali danas kada su ugledali poklone na svojim stolovima u učionici, djeca nisu skrivala oduševljenje i veselje a radost je obuzela cijelu školu, osmjeh nije silazila s dječjih lica.

Ovim putem želimo zahvaliti članovima Livanjske zajednice u Frankfurtu, svakomu pak od vas zajednici uzvratio Bog, vjerujem, da hoće i višestruko više! Samo, dopustite mu da vas iznenadi!

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok