Srednja ekonomska škola iz Livna organizirala je danas, 30. travnja Sajam vježbovnih tvrtki Let’s Do Business, Livno 2019. Sedmi tradicionalni Sajam organiziran je u prostorijama sportske dvorane Srednje ekonomske škole Livno, na kojem je sudjelovalo 9 vježbovnih tvrtki iz 3 srednje škole iz Mostara, Kupresa i Livna.

Sedmi po redu Sajam vježbovnih tvrtki Let’s Do Business, Livno 2019 svečano je otvorio ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, Petar Galić. U prigodnom obraćanju zahvalio je učenicima i mentorima na ustrajnom radu kroz proteklo razdoblje, te doprinosu i kvaliteti obrazovanja Srednje ekonomske škole u nadi da će se ovaj i slični projekti realizirati i u budućnosti.

Sajam Vježbovnih tvrtki potiče učenike na samostalnost, samopotvrđivanje, te napredovanje i primjenu teorijskog znanja kroz razvoj poduzetničkih vještina, stajališta i suradnju među učenicima i nastavnicima.

Projekt je održan pod pokroviteljstvom Vlade Hercegbosanske županije, Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, te gradonačelnika Livna, Luke Čelana, a financiran je i podržan od strane KulturKontakta Austria i Ministarstva vanjskih poslova Republike Austrije.

Priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok