Akcija prikupljanja odjeće i obuće za socijalno ugrožene obitelji održana je proteklog tjedna u organizaciji Duhovno humanitarne udruge "Kap ljubavi" iz Tomislavgrada.

U akciji prikupljanja naglašeno je kako odjeća i obuća trebaju biti uredni i nosivi, a u pakiranju na stotine kartonskih kutija odjeće i obuće sudjelovali su uglavnom stanovnici s područja Tomislavgrada.

Kako je za Fenu kazala tajnica udruge "Kap ljubavi" Dražena Perković, prikupljena odjeća i obuća u srijedu je utovarena i tijekom sutrašnjeg dana bit će predana Udruženju Roma "Jačanje Zuralipe" čiji aktivisti će podijeliti prikupljenu robu stanovnicima naselja Kruščica i Sofa kod Viteza.

"Sve smo utovarili i, ako bog da, ujutro će odjeća, obuća i sve prikupljeno biti isporučeno. Od srca hvala obitelji Šarac što su i ovaj put ponudili prevesti robu gdje god treba te svima koji su pomogli u ovoj akciji", kazala je Perković.

Inače, udruga "Kap ljubavi" trenutačno skrbi za oko 200 obitelji na području tomislavgradske općine te isto toliko i na područjima drugih općina, a svojim radom postala je prepoznatljiva, pa im se tako za pomoć obraća sve više ljudi iz cijele BiH, ali i Hrvatske. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok