Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada Livna raspisuje natječaj za davanje u zakup drvenih montažnih kućica, prikupljanjem pismenih ponuda.

Daju se u zakup tri drvene montažne kućice postavljene u Ulici kneza Mutimira i na Trgu kralja Tomislava za prodaju prehrambenih proizvoda (slana jela,slastice, napitci), za sadržaje namijenjene djeci , te za prodaju suvenira, rukotvorina i slično.

BOSNA I HERCEGOVINA         
FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE
HERCEGBOSANSKA ŽUPANIJA
GRAD   L I V N O
SLUŽBA ZA GRADITELJSTVO, PROSTORNO
UREĐENJE I STAMBENO-KOMUNALNE POSLOVE

Broj: 07-23-14-1620/19
Livno, 6.6.2019.

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada  Livna, na temelju članka 127.Odluke o komunalnom redu („Službeni glasnik Općine Livno“ br.3/04 i 2/10),Odluke o utvrđivanju visine zakupnine za korištenje javno-prometnih površina(„Službeni glasnik Općine Livno“br.1/01), raspisuje

N A T J E Č A J

za davanje u zakup drvenih montažnih kućica, prikupljanjem pismenih ponuda

1. Daju se u zakup 3 (tri) drvene  montažne  kućice  postavljene u Ulici kneza Mutimira i na Trgu kralja Tomislava za prodaju prehrambenih proizvoda (slana jela, slastice, napitci…),  za  sadržaje namijenjene djeci , te za prodaju suvenira, rukotvorina i slično.

- površina montažne kućice  je 6 m2,
- početna visina  mjesečne  zakupnine  iznosi  240,00 KM, uvećano za paušalni iznos potrošnje električne energije  u odnosu na djelatnost,

- vrijeme korištenja kućica određuje se od 15.06.2019.-15.09.2019.god. 

2. Natjecati se mogu sve pravne i fizičke osobe koje uplate jamčevinu u iznosu od 50% od početne cijene na račun kod INTESA SANPAOLO BANKE BiH poslovnica Livno br. 1549995000000368, za Proračun  Grada Livna.

3. Zatvorene kuverte s ponuđenom cijenom  i dokaz o uplaćenoj jamčevini predaju se u roku od 8 (osam) dana od dana objave natječaja zaključno sa 14.6.2019. do 15:00 sati  Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne      poslove isključivo putem prijamnog ureda Grada  Livna, Trg branitelja Livna 1.

NAPOMENA: Prilikom odabira ponuditelja za najam objekata prvenstvo će imati  ponuditelj s najpovoljnijom ponudom, s tim da će ugovorno tijelo voditi računa o raznolikosti ponuda, te će biti omogućena prodaja istovrsnih proizvoda u najviše dva objekta.

4. Ako dva ili više ponuđača ponude isti iznos, pravo prvenstva pripada onom ponuđaču koji je prije predao ponudu. 

5. Ponuda mora sadržavati: ime i prezime ponuđača (kopija osobne iskaznice ), odnosno naziv pravne osobe s adresom i fotokopijom izvatka iz sudskog registra (ne starije od mjesec dana),  te djelatnost kojom se natjecatelj bavi.  Na kuverti naznačiti - PONUDA NA OGLAŠENI NATJEČAJ. -naznaka lokacije-       

6. Nakon provedenog natječaja sa najpovoljnijim ponuđačem Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove zaključuje ugovor o zakupu najkasnije u roku od 7 (sedam) dana od dana provedenog natječaja u  protivnom se smatra da je zakupoprimatelj odustao od ponude, te gubi pravo na povrat jamčevine.

7. Budući zakupoprimatelj  ima obvezu po zaključenju ugovora  uplatiti zakupninu unaprijed za tekući mjesec zakupa, te paušalni iznos naknade za utrošenu električnu energiju.

8. Sve odredbe koje nisu navedene u natječaju a bitne su za  realizaciju, regulirat će se  ugovorom.

9. Otvaranje ponuda obavit će se 14.6.2019. u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove ured br. 22 s početkom u 15, 30 sati. 

10. Sve informacije u vezi s natječajem mogu se dobiti u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada Livna ured br. 22 ili na telefon br. 034/206 – 224.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok