U petak 7. lipnja 2019. na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća splitskog FESB-a Gimnaziji Livno dodijeljena je je zahvala kao školi izvan Republike Hrvatske iz koje je najveći broj maturanata uspješno završio neki od studijskih programa Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu u akademskoj godini 2017./2018.

Na FESB-u su uočili, a onda i statistički dokazali kako se učenici Gimnazije Livno dugi niz godina izvrsnošću i uspješnim svladavanjem studijskih programa izdvajaju.

Ovo priznanje je potvrda da ustrajavanje na izvrsnosti, disciplini i radu jedino donosi rezultat. Ponosni smo, ovih dana mi, gimnazijalci jer se 73 godine postojanja beskompromisno trudimo dati najbolje obrazovanje i odgoj našim učenicima.

Bivši učenici Gimnazije Livno svojim karijerama u različitim područjima društvenog života također dokazuju da je put kojim Gimnazija kroči put koji vrijedi slijediti.

U ovo priznanje utkana je baština svih djelatnika i učenika  škole od njenih početaka. Hvala svima i neka ovo  izvanjsko vrednovanje Gimnazije bude dodatni poticaj sadašnjim i budućim učenicima naše škole da nastave težiti najboljem i nastave se izvrsnošću i uspjehom izdvajati.

Navode iz Gimnazije Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok