Izaslanstvo Općine Tomislavgrad, u kojem su bili Luka Krstanović, predsjednik Općinskog vijeća i Ivica Šarac, pomoćnik načelnika za pitanja branitelja i zajedničke poslove, boravilo je u Novskoj, u posjeti gradu prijatelju, povodom Dana grada i manifestacije „Lukovo“.

Tim povodom, u dvorani gradskog kina održana je svečana sjednica, uz uzvanike, goste, predstavnike udruga i gospodarstvenika, u nazočnosti počasnih građanina Grada Novske, generala Rudija Stipčića i Mladena Markača, Ive Žinića, župana Sisačko-moslavačke županije, izaslanice predsjednice Rapublike Hrvatke Mirjane Hrge, i ministra Davora Božinovića, izaslanika predsjednika Vlade RH.

Pored Ivice Vulića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Novske i Marina Piletića, gradonačelnika, koji je između ostalog spomenuo niz projekta koji su pokrenuli grad i omogućili otvaranje radnih mjesta, gostima su se obratili i čestitke u povodu rođendana Grada, uputili gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić, predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad, Luka Krstanović, gradonačelnik prijateljskog njemačkog grada Mengena, Stefan Bubeck, Ivo Žinić, župan Sisačko moslavačke županije, izaslanica Mirjana Hrga te ministar i izaslanik predsjednika Hrvatske Vlade, Davor Božinović.

Dodijeljena su i javna priznanja zaslužnima. Plaketa Grada Novske, Andreju Plenkoviću, predsjedniku Vlade RH. Priznanja su dodijeljena i ustanovama, organizacijama i zaslužnim pojedincima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok