Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HB županije Ivica Brešić danas se oglasio priopćenjem vezano za jučerašnje priopćenje iz ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o Kupres.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

Obzirom da vašim dopisom šturo i neumjesno navodite paušalne tvrdnje pozivamo Vas da se ipak potrudite i obrazložite navedeno. Pa neće valjda interneta nestati!?

Ovim putem vas napominjemo da ste i posljednjih dana počinili kazneno djelo i nanijeli štetu ŠGD-u ustupajući mladeži HDZ-a motorne pile i gorivo u vlasništvu ŠGD-a konkretno Šumarije Livno. Bez obzira što je riječ o humanitarnoj akciji ipak bi bilo odgovorno sa ste kao predsjednik stranke kupili gorivo za stranački novac koji isto tako dolazi iz proračuna.

Obzirom na činjenicu da ste nezakonito spojili funkciju predsjednika stranke i direktora javne tvrtke, te prekršili statut ŠGD-a članak 7., ovim putem vas savjetujemo na da što prije sklopite ugovor o najmu motornih pila sami sa sobom. Jer ako policija reagira na ovaj javni odgovor i ustanovi da ste nezakonito sami sebi posudili motorne pile moći će vas držati odgovornim.

Ovim putem napominjemo medije i policiju da istinitost navedenih tvrdnji provjere kod upravitelja Šumarije Livno, a upravitelj ne laže!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok