U Tomislavgradu će u petak  25. i subotu 26. listopada, u Hotelu Tomislav, u organizaciji tomislavgradskoga Doma zdravlja i Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine, biti održan 1. simpozij Doma zdravlja Tomislavgrad.

Simpozij se održava pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad i Hrvatskoga zavoda za hitnu medicinu, s ciljem razmjene znanja, vještina, novih ideja koje se primjenjuju u svakodnevnoj praksi u svrhu unapređenja kvalitete pružanja hitne medicinske pomoći na izvanbolničkoj i bolničkoj razini. Javlja Tomislavcity.

Simpozij je namijenjen svim djelatnicima hitne medicinske pomoći: liječnicima, medicinskim sestrama/tehničarima, no isto tako i svim ostalim zdravstvenim djelatnicima koji na bilo koji način sudjeluju u hitnom zbrinjavanju i spašavanju pacijenata u svom profesionalnom radu.

Kako doznajemo u tomislavgradskome Domu zdravlja, za sudjelovanje na ovom simpoziju koji je iznimno značajan ne samo za ovu našu zdravstvenu ustanovu, nego i za tomislavgradsku općinu, HBŽ i šire prijavljeno je 270 sudionika s područja FBiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok