Duhovno humanitarna udruga “Kap ljubavi” u petak, 1. studenog slavi 20. obljetnicu postojanja i djelovanja. Nastala je 1999. u franjevačkom samostanu u Tomislavgradu sa željom da pomogne socijalno ugroženim osobama na području matične općine.

'Kapljice' su odavno prešle granice tomislavgradske općine, jer osim siromašnim sugrađanima, volonteri pomažu i u susjednim općinama, ali i diljem BiH. Udruga također već godinama pomaže i one najugroženije na afričkome kontinentu. A kako dvadeset godina 'starosti' nije mala stvar želja im je bila obilježiti taj rođendan prigodnom svečanošću i okupiti sve prijatelje i donatore. Piše Večernji list BiH.

I bit će fešta u petak, 1. studenog s početkom u 19 sati u Svadbenom salonu “Lovre” u Bukovici kraj Tomislavgrada. Da bi joj se nazočilo potrebno je kupiti ulaznicu po cijeni od 30 KM (uključena cjelovečernja konzumacija jela i pića), a njenom 'kupnjom' zapravo se pomaže daljnji rad Udruge.

Tu večer ulaznice ”'plaćaju svi', i fra Đoka, koji je utemeljitelj i voditelj 'Kapljica' kao i samo članovi, kazala nam je tajnica Dražana Perković te dodala da ulaznicu ne trebaju platiti samo osobe s poteškoćama u razvoju.

„Pozivamo sve ljude dobre ljude, sve prijatelje i donatore Kapi ljubavi, sve koji jesu, osjećaju se ili će tek postati dijelom ove Udruge da dođu! A mi ćemo nastojati da tu večer svi budemo jedno, da se dobro zabavimo, možda susretnemo drage ljude, upoznamo nove,“ kazala je Dražana.

Za dobru zabavu pobrinut će se “Afrodita band”, “Sinovi Hercegovine “ i Zoran Begić. Bit će i bogata tombola, poručuju 'Kapljice'. Pozivaju da im se jave i sve domaćice, slastičarke, svi koji žele obogatiti trpezu svojim tortama, kolačima, pitama i domaćim kruhom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok