Grad Livno nastavlja sa sudjelovanjem u projektu Pro-budućnost koji provodi agencija Biskupske konferencije Sjedinjenih Američkih Država Catholic Relief Services (CRS) uz financijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

radonačelnik Livna Luka Čelan je, povodom nastavka suradnje, održao sastanak s direktoricom projekta PRO Budućnost Majdom Behrem Stojanov i suradnicom na projektu Dženanom Memišević Panjeta koje su gradonačelnika upoznale s novim projektnim komponentama.

Naime, CRS-u su od strane financijera odobrena sredstva za projekte sanacije i rekonstrukcije infrastrukturnih objekata za zajedničko dobro svih građana  lokalnih zajednica.

Od ukupno 75 gradova i općina u kojima djeluje Pro-budućnost u prvoj godini će na projekte infrastrukture moći aplicirati 25 jedinica lokalne samouprave od kojih će biti odabrano i sufinancirano ukupno osam projekata.

Gradonačelnik Čelan je pohvalio ovakav način suradnje i potpore lokalnim zajednicama te kazao da Grad Livno ima nekoliko spremnih projekata prihvatljivih za ovakav vid podrške.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok