Obavještavaju se vlasnici/suvlasnici objekata i stanari zgrada da je u tijeku označavanje objekata i zgrada postavljanjem pločica s kućnim brojevima na trgovima i ulicama u naseljenom mjestu Livnu.

U utorak, 21. srpnja 2020. pločice će se postavljati u Dubrovačkoj ulici, Dalmatinskoj, Maka Dizdara i u Ulici poginulih branitelja HVO-a.

U srijedu 22. srpnja na rasporedu su Ulica sestara milosrdnica, Ante Starčevića, fra. Anđela Kaića, te Ulica Josipa Filipovića.

U četvrtak 23. srpnja. u ulicama Ive Čelana, Bugojanskoj, te fra Eugena Matića.

U petak 24. srpnja pločice će biti postavljane u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, Ulici hrvatskog pletera, te na Cementari.

O označavanju ostalih trgova i ulica vlasnici/suvlasnici objekata i stanari zgrada bit će pravovremeno obavještavani putem lokalnih radiopostaja i službene web stranice Grada Livna.

Potrebno je da vlasnici/suvlasnici objekata ili punoljetni član kućanstva te predstavnici stanara u zgradama budu prisutni u istima kako bi izvođač radova i predstavnici Grada Livna mogli izvršiti potrebne radnje.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com