U sklopu današnjeg obilaska općinskih/gradskih organizacija na prostoru Hercegbosanske županije, predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto održali su sastanak s općinskim odborima HDZ-a BiH Drvar, B. Grahova i Glamoča. Današnji radni sastanak s ova tri općinska odbora u B. Grahovu bili su uvod u početak službenog dijela kampanje.

Sva tri općinska odbora prezentirali su sve aktivnosti i pripreme za službeni početak kampanje te terenske aktivnosti koje su već započete i koje će se realizirati u sljedećih mjesec dana. Na sastanku su istaknuti ključni prioriteti te projekti od ključnog značaja za Hrvate u ovim općinama.

Dr. Čović izdvojio je važnost postizanja što boljeg rezultata i terenskog rada kroz program djelovanja koji bi dugoročno obuhvatio ključne odrednice razvoja i pozicioniranja hrvatskog naroda kroz angažman i djelovanje u lokalnim sredinama.

>>> Istaknute smjernice budućeg djelovanja za razvoj i napredak

Kandidati HDZ-a BiH čine spoj novih mladih osoba i osoba s iskustvom koji na savršen način mogu realizirati zacrtane ciljeve i snažnim radom i zajedništvom hrvatskog naroda na ovome prostoru biti važan faktora razvoja ove općine.

Predsjednik Čović posebno je napomenuo uključenost i logističku potporu županijske stranačke razine, kao i viših stranačkih tijela u onome segmentu gdje se napravi procjena da je nužno uključiti i ostale razine stranke.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok