Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je tijekom svog boravka u rodnom Livnu, a na poziv predsjednika Regionalnog kluba IPA Hercegbosanske županije, dana 20.4.2021. godine posjetio Ministarstvo unutarnjih poslova K10 u Livnu.

Dobrodošlicu izborniku poželili su ministar unutarnjih poslova, g. Mario Lovrić, policijski komesar, g.Ilija Jakić i predsjednik IPA HBŽ, Tino Krivić.

U ugodnom i opuštenom razgovoru ministar i policijski komesar upoznali su gospodina Dalića sa sigurnosnom situacijom u našoj županiji, a Tino Krivić o aktivnostima IPA organizacije.

Izbornik Dalić je iznio svoje dojmove sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je nogometna reprezentacija Hrvatske postala viceprvak svijeta, te o planovima reprezentacije. Uvijek ističe svoje porijeklo i promociju Livna, naše županije i BiH gdje je proveo svoje prve nogometne godine. Prilikom posjeta MUP-a K10 izborniku Zlatku Daliću predsjednik Tino Krivić uručio je značku i iskaznicu IPA Support kao velikom prijatelju i podupiratelju IPA.

Zahvaljujemo se g.Daliću na posjeti i želimo puno sreće njemu i hrvatskoj reprezentaciji na sljedećem Europskom nogometnom prvenstvu.

Navode iz MUP-a HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok