Tvrtka ATV Experience, je 6 investicija u koju se ulaže kroz Tehnološki park Linnovate. To je tvrtka koja se bavi svojevrsnim avanturističkim turizmom, točnije turama koje obuhvaćaju vožnju quadovima kroz prelijepe krajolike Livanjskoga kraja i omogućavanje turistima nezaboravnog druženja s livanjskim divljim konjima.

Tvrtka je već pokazala izniman turistički potencijal i zanimanje brojnih inozemnih i domaćih gostiju.

Investiciju koju su dobili od TP Linnovate u visini od 15. 000 KM usmjerit će uglavnom prema digitalnim kanalima komuniciranja i oglašavanja. Točnije bit će to odlična prilika da tvrtka ATV Experience, u nadolazećem vremenu primijeni sva usvojena znanja koja je dobila na START UP akademiji u Tehnološkom parku Linnovate, kroz koju je također kao izniman turistički potencijal dobila i grant od 5.000 KM iz projekta BiHUB kojeg je Linnovate uspješno završio u suradnji sa slovenskim partnerima.

 

Inače, Linnovate priprema novi poziv za startupe za koji će biti otvoren već u desetom mjesecu, a najbolje start up-e već čeka financijska potpora. U Fond je vraćeno 50.000 KM je Zaklada Linnovate radi na principu svojevrsne ‘cirkulirajuće investicije’ koja se nakon četvorogodišnjeg razdoblja vraća u Fond i stavlja na raspolaganje drugima kojima je financijska injekcija nužna za održavanje i razvoj biznisa. Valja naglasiti da je kroz Fond Tp Linnovate i osigurane grantove u poduzetnike s područja HBŽ u proteklom trogodišnjem razdoblju već investirano 150.000KM.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok