U petak 11. lipnja održana je konstituirajuća sjednica Gradskog odbora HDZ 1990 Livno na kojoj su zacrtani ciljevi budućeg djelovanja i izabrano novo rukovodstvo.

U novi saziv Gradskog odbora izabrani su članovi po temeljnim ograncima:

TO Dobro - Zagoričani: Boro Krišto

TO Grad Livno - Mladenka Perković i Nediljko Rimac

TO Prikorika - Zastinje: Ivan Penić i Željko Jozić

TO Priluka: Ivica Marijan

TO Ljubunčić: Luka Vujeva i Tomislav Sučić

TO Strupnić: Jozo Ćosić i Anton Barać

TO Lištani: Božo Perić i Stipo Rimac

TO Orguz: Ante Škondro

TO Srđevići: Domagoj Mamić i Eugen Mamić

TO Guber: Miroslav Džepina

TO Brina - Žabljak: Irena Bilić i Mate Vrdoljak

TO Vidoši: Josip Perković

TO Podhum: Mate Vukadin i Pavo Čeko

Iva Krišto, predsjednica Kluba vijećnika HDZ 1990 u Gradskom vijeću Livno po dužnosti je članica Gradskog odbora.

Na sjednici je jednoglasnu potporu za predsjednika Gradskog odbora HDZ 1990 Livno dobio prof. Božo Perić, ministar u županijskoj Vladi. Na njegov prijedlog jednoglasno je za dopredsjednicu Gradskog odbora izabrana Iva Krišto, dok je za tajnika Gradskog odbora izabran Josip Perković.

U svom obraćanju prof. Perić se zahvalio na ukazanom povjerenju te istaknuo  kako se previše vremena troši na međustranačka nadmudrivanja, osobne netrpeljivosti i politikanstvo, a oko bitnih stvari se uopće ne razgovara. Posebno je naglasio  potrebu da HDZ 1990   zajedno sa svima koji žele dobro našem gradu preuzme  inicijativu  u Gradskom vijeću  i ponudi jasne politike koje će rezultirati oporavkom u svim sferama života našeg Grada.

Navode iz GO HDZ-a 1990 Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com