Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin protekli tjedan održao je radni sastanak s predstavnicima Udruge obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Hercegbosanske županijske.

Tema radnog sastanka bila je rad i djelovanje udruge te problemi s kojima se svakodnevno susreću. Rješavanje stambenog zbrinjavanja preostalih obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja istaknuli su kao najvažniji problem kojeg već dugi niz godina imaju. Predstavnici udruge u svom opsežnom izlaganju iznijeli su sve što je dosad učinjeno na planu stambenog zbrinjavanja obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja te što treba uraditi kako bi se ova kategorija stradalnika u Domovinskom ratu u cijelosti stambeno zbrinula.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin zahvalio se predstavnicima udruge na detaljnom upoznavanju s radom i djelovanjem udruge, istaknuvši kako je u budućnosti potrebno aktivno razgovarati te proširiti razgovore i sastanke na kojima će sudjelovati i predstavnici resornog ministarstva financija i Uprave za pitanje branitelja Hercegbosanske županije kako bi se napokon i u što skorije vrijeme, nakon toliko godina od završetka Domovinskog rata riješilo stambeno pitanje obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok