U prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja, u osnovne škole Općine Tomislavgrad, u školskoj 2021/2022 upisuju se djeca koja u tekućoj godini imaju navršenih šest godina života kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Sva djeca koja iz objektivih razloga nisu mogla pristupiti upisu u redovitom,prvom,upisnom roku u svibnju 2021 god u prvi razred, obvezni su to učiniti u drugom, naknadnom upisnom roku koji će se održati u četvrtak 26.kolovoza 2021 g. od 10-12 sati u prostorijama OŠ Ivana Mažuranića u Tomislavgradu.

Upisu obvezno treba nazočiti roditelj ili staratelj djeteta koje sa sobom treba donijeti Izvod iz matične knjige rođenih i liječničko uvjerenje o pregledu iz Doma zdravlja.

Za sve ostale informacije javite se Službi za opću upravu i društvene djelatnosti općine Tomislavgrad soba broj 35. ili telefon broj 356-443.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com