Ekipa ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres pobjednik je VII. Šumarijade FBiH- Bosanska Krupa 2021. koja je održana u petak i subotu, 27. i 28. kolovoza 2021. godine na terenu sportsko rekreacijskog centra ADE u Bosanskoj Krupi.

Šumsko gospodarsko društvo Hercegbosanske šume najuspješnije je društvo u sportskim i šumarskim disciplinama s osvojena 2 ekipna zlata u nogometu i šumarskim disciplinama (okretanje vodilice, kombinirani rez, precizno prerezivanje trupca, kresanje grana, podsijecanje stabla (zasjek) i definirani prerez stabla). Osvojene su dvije ekipne bronce u disciplinama odbojka i potezanje konopa kao i 9 pojedinačnih medalja od čega 6 prvih mjesta, 2 druga i 1 treće mjesto. Ekipi ŠGD HBŠ koja je na manifestaciji sudjelovala s 52 djelatnika pripao je i prijelazni pehar.

Pojedinačno I. mjesto

Emina Ortaš -      trčanje 400m
Emina Ortaš -      trčanje 100m
Pavo Čeko -         trčanje 100m
Jasminko Tešić -   bacanje kugle
Marko Batinić -    modeliranje motornom pilom i sjekirom
Ivan Sliško -         šumarske discipline

II. mjesto

Josip Ćosić -        šah
Ljuban Šipić -      obaranje s grede

III. mjesto

Vidoslav Matić - trčanje u vreći 40 m

Ekipno I. mjesto:

Nogomet - (Antonio Vidović, Josip Kujundžija, Mario Mašić, Pavo Čeko, Nikola Kaić, Nikola Ivković, Ivan Perković, Marko Zorić, Stjepan Krezo, Ante Brešić, Petar Landeka)

Šumarske discipline - (Andrija Batinić, Ivan Sliško, Tomislav Mioč, Ilija Ivić i Dragan Kusić)

III. mjesto

Odbojka - (Ivana Radivojša, Adrijana Brešić, Jasna Matić, Irena Periša, Maja Damjenović, Zorana Lukač, Helena Brnić i Ana Vrgoč)

Potezanje konopa - (Ilija Kuštro, Zaim Karić, Milan Kecman, Rajko Srdić, Radenko Ševo, Draško Milinović, David Zrno, Tomislav Aničić i Hrvoje Čičak) 

Pogledajte cijelu fotogaleriju >>>

Godišnjem okupljanju inženjera i tehničara šumarstva svih poduzeća u FBiH  čiji je cilj međusobno upoznavanje i razmjena iskustava i ovog puta su se pridružili i manifestaciju podržali predstavnici Šumarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Ministarstva poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva FBiH, predstavnici Hrvatskih šuma i šuma Republike Turske.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok