Na temelju članka 8.,a u svezi sa člankom 7. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“, broj 12/03,34/03,65/13),članka 66. stavak 1. Zakona o zdravstvenoj zaštiti ("Službene novine
Federacije BiH" broj 46/10 i 75/13), članka 25. Statuta Doma zdravlja Livno („Narodne novine Hercegbosanske županije“ 04/16), te Odluke Upravnog vijeća o početku postupka imenovanja ravnatelja br.01/6-649/1-21 od 22.07.2021. godine, Upravno vijeće Doma zdravlja Livno raspisuje:

JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR I IMENOVANJE RAVNATELJA DOMA ZDRAVLJA LIVNO

Objavljuje se javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Doma zdravlja Livno na mandatno razdoblje od 4 ( četiri ) godine.

1. Naziv pozicije

Ravnatelj Doma zdravlja Livno

2. Opis pozicije

Ravnatelj Doma zdravlja Livno u skladu sa zakonom obavlja poslove navedene u članku 28. Statuta Doma zdravlja Livno.

3. Mandat

Ravnatelj Doma zdravlja Livno imenuje se na mandat u trajanju od četiri (4) godine uz mogućnost ponovnog imenovanja, ali najviše za još jedno mandatno razdoblje.

Cijeli natječaj možete preuzeti ovdje >>>

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com