Linnovate Tehnološki park iz Livna na NEXT konferenciji, 25. rujna u Livnu, predstavit će prvi inovativni proizvod – inovacija ‘xTend’ koja će, kako navode, postati pravi hit na tržištu nekretnina. NEXT konferencija četvrta je konferencija u organizaciji Linnovate TP, a prva koja će se održati na otvorenom u Livnu, na platou iza Narodnog sveučilišta.

“Kroz konferencijske panele predstavit će se iskustva treće generacije Linnovate start up-a, ali i prvi inovativni proizvod – inovacija ‘xTend’ nastala u Linnovate-ovom inkubatoru, koja će nedvojbeno postati pravi hit na tržištu nekretnina”, kazao je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Linnovate TP Marin Jozić. Po njegovim riječima, panelisti će govoriti i o važnosti strateškog tržišnog pozicioniranja, a Vedran Peršić, direktor Sektora marketinga i komunikacija Sberbank BH, održat će predavanje o neizbježnoj važnosti marketinga i odnosa s javnošću kod poslovanja mladih tvrtki.

Na konferenciji će se predstaviti i novi program upravljanja projektima koji je rezultat Erasmusovog programa financiranja. “Panel koji će nesumnjivo privući najviše pažnje je onaj koji će govoriti o samom pristupu financiranju, odnosno kako privući investicije u vlastito poduzeće, te naravno što je to dostupno startapima u vašem okruženju u suradnji s Linnovate TP-om i partnerima”, kazao je Jozić. Riječ je o programima – Grant sredstva, Seed Investment kroz Linnovate Loan Fond, Angel investment kroz Linnovate Accelerator (pilot projekt) i Investicijski krediti s partnerskim bankama, dodao je Jozić. Jedan od osnivača Linnovate TP Mate Rimac govorit će o Angel investmentu kroz Linnovate akcelerator program, uvjetima koji su potrebni te o prvoj takvoj investiciji koja je već provedena, a riječ je o iznosima puno većim od 100.000 maraka.

“Konferencija će biti prigoda i da Linnovate najavi i otvori poziv za novu generaciju start up-a koji bi trebali omogućiti postojećim i budućim poduzetnicima da kroz Linnovate poslovni inkubator pokrenu vlastiti biznis, realiziraju svoje ideje, ali i unaprijede postojeće poslovanje”, zaključio je Jozić. Sudjelovanje na konferenciji NEXT je besplatno, broj posjetitelja će biti prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji te će se, sukladno tomu, omogućiti i izravan prijenos konferencije preko službenog YouTube kanala Linnovate TP.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com