Tehnološki park Linnovate predstavlja stimulativno poslovno i društveno okruženje za realizaciju mjera gospodarskog oporavka, budući da od svog osnutka djeluje proaktivno u svom okruženju, sprovodeći različite mjere koje imaju za cilj potaknuti poduzetničke inicijative i doprinijeti gospodarskom razvoju Hercegbosanske županije.

Opravdanost i svrsishodnost postojanja ovakve vrste zaklade prepoznala je i Vlada Hercegbosanske županije, te je na sjednici održanoj 20. rujna tekuće godine donijela Odluku o financijskoj podršci tehnološkom parku Linnovate u iznosu od 15.000,00 KM u svrhu podrške redovnom radu i organizaciji konferencije NEXT.

Naime, 25. rujna 2021. godine s početkom u 11:00 sati u Narodnom sveučilištu u Livnu, TP Linnovate organizira četvrtu poslovnu konferenciju pod nazivom NEXT. Cilj ovogodišnje konferencije je, prije svega, predstaviti prethodnu generaciju start up-a proisteklu iz Linnovate poslovnog inkubatora. Oni će kroz sudjelovanje na prvom panelu govoriti o iskustvu i svojim poslovnim idejama. Nakon toga, održat će se nekoliko prezentacija, gdje će se između ostalog predstaviti dosadašnji rezultati rada Linnovate TP-a, kao i prvo inovativno tehnološko rješenje dijelom nastalo u Linnovate TP inkubatoru, koje u budućnosti ima veliki potencijal stvaranja tehnoloških, izvozno orijentiranih radnih mjesta.

Konferencija će biti prigoda i da Linnovate najavi i otvori poziv za novu generaciju start up-a koji bi trebao omogućiti postojećim i budućim poduzetnicima da kroz Linnovate poslovni inkubator pokrenu vlastiti posao, realiziraju svoje ideje ali i unaprijede svoje poslovanje.

Prilikom službene posjete predstavnika Vlade Hercegbosanske županije TP Linnovate sredinom veljače ove godine, naglašena je podrška Vlade kao partnera u apliciranju za predpristupne fondove EU-a ali i neosporna spremnost za buduću zajedničku suradnju između ove dvije strane koja će voditi ka novim inovacijama i prilikama za poduzetnike u Hercegbosanskoj županiji.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok