Foto: Livno Online

Dana, 27.03.2022. godine u 08,30 sati djelatnici PP Kupres zaprimili su dojavu da je tijekom noći 26/27.03.2022. godine od stane NN počinitelja ili više njih izvršena provala u u prostorije unutar crkve Svete Obitelji u Kupresu.

Također, u 17,30 sati istog dana djelatnici PP Kupres zaprimili su dojavu da je tijekom prethodne noći 26/27.03.2022. godine, od strane NN počinitelja ili više njih izvršena provala u džamiju Ahmet Fadila Pašina u Kupresu.

Očevidom na mjestima događaja obavili su djelatnici PP Kupres te tom prilikom utvrdili da iz prostorija unutar crkve Svete Obitelji nije ništa otuđeno, dok je iz džamije Ahmet Fadila Pašina otuđenja manja količino sitnog novca.

Da bi djelatnici PP Tomislavgrad oko 18,00 sati zaprimili dojavu da je tijekom prethodne noći NN osoba ili više njih izvršila provalu u prostorije Džudža Džaferove džamije u Tomislavgradu.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad te tom prilikom utvrdili da su ispreturane određene stvari unutar džamije, a da ništa nije otuđeno. Daljnji operativni rad je u tijeku.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok