Dana, 10.04.2022. godine u 02,45 sati djelatnici PP Drvar zaprimili su dojavu da se na putu za Zavođe u Drvaru, nalazi muška osoba koja leži nepomično.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Drvar i  DZ Drvar te tom prilikom utvrdili da se radi o Ž.D. rođen 1955.godine u Drvaru koji je davao znakove života, nakon čega je vozilom DZ Drvar upućen u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje na putu prema Županijskoj bolnici preminuo.

Prilikom obavljanja očevida djelatnici PP Drvar došli su do saznanja da postoji osnovana sumnja da je L.B. rođen 1991.godine u Drvaru prilikom upravljanja motornim vozilom marke "Golf" reg. oznaka J03 M 122 udario u pješaka Ž.B. koji je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede od kojih je na putu prema bolnici preminuo.

Vozač motornog vozila L.B. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje PP Drvar, te će nad njim biti provedena kriminalistička obrada, dok je tijelo preminule osobe Ž.D. prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija.

O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj.

Navode iz MUP-a HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok