Gradonačelnik Livna Darko Čondrić boravio je u radnom posjetu Zagrebu gdje se susreo s državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonkom Milasom.

Sastanak je bila prigoda razgovarati o dosadašnjoj suradnji i zajedničkim projektima. Gradonačelnik Čondrić je tajnika Milasa upoznao s aktivnostima Grada, trenutačnom gospodarskom situacijom i planiranim projektima.

Izrazio je svoje zadovoljstvo i zahvalnost na potpori koju je Livno imalo do sada iz Središnjeg državnog ureda s naglaskom na odobrena sredstva za projekt izmjene krovišta na zgradi Osnovne škole Ivan Goran Kovačić.

Gradonačelnik je posjetio i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske gdje je s predstavnicima ministarstva razgovarao o mogućnostima unaprjeđenja suradnje te budućih prekograničnih projekata. Tom prigodom zahvalio je na sredstvima odobrenim za zajednički projekt Grada Livna i Općine Podstrana pod nazivom Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani. Sredstva su, naime, odobrena u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok