Misija Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) u Bosni i Hercegovini, u sklopu projekta kojim se promovira kvalitetno inkluzivno obrazovanje za svu djecu, a u suradnji s Ministarstvom znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije je Područnoj školi „Ljubunčić“ donirala interaktivnu ploču u vrijednosti od 964,32 EUR, digitalnu video kameru u vrijednosti od 792,50 EUR i multimedijalni projektor u vrijednosti od 747,76 EUR.

Cilj aktivnosti/donacije je doprinos razvitku interaktivnih metoda podučavanja te da se što bolje odgovori na potrebe učenika, posebno onih koji spadaju u kategoriju najosjetljivijih. Vrijednu donaciju u ukupnom iznosu od 2.305,58 EUR primili su v.d. ravnatelja škole Josip Kovač, rukovoditeljica Suzana Krezo i profesor informatike Izet Karabeg.

Ministrica Gordana Nakić zahvalila je Misiji OESS-a u Bosni i Hercegovini na vrijednoj donaciji te istaknula kako je ova donacija korisna u podizanju kvalitete inkluzivnog obrazovanja i započetom procesu digitalizacije škola.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok