Ministrica znanosti, prosvjete, kulture, i športa Hercegbosanske županije Gordana Nakić posjetila je Srednju strukovnu školu Tomislavgrad kako bi ravnatelju Stanku Čamberu uručila plastenik sa sustavima za grijanje i hlađenje koji posjeduje i automatsku liniju za navodnjavanje.

Nabavka ove opreme vrijedne 14.500,00 konvertibilnih maraka ostvarena je kroz Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Stanko Čamber zahvalio se na vrijednoj donaciji, ističući kako će nova oprema učenicima olakšati usvajanje znanja uz praktični rad. Podsjećamo, Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije u suradnji s Poljoprivredno-prehrambenom školom iz Požege je nakon apliciranja na Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kojeg je provelo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, dobilo sredstva u ukupnom iznosu od 250.000,00 kuna za projekt Ulaganje u strukovno obrazovanje Požeško-slavonske i Hercegbosanske županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok