U organizaciji temeljnog ogranka HDZ 1990 Srđevići, a pod domaćinstvom Domagoja Mamića, aktualnog vijećnika u Gradskom vijeću Livna i predsjednika ŽO Mladeži HDZ 1990 HBŽ, koji je ujedno i kandidat za Skupštinu Hercegbosanske županije, održano je druženje s članovima i simpatizerima HDZ 1990 u Srđevićima.

Uz Domagoja Mamića, druženju su prisustvovali i drugi kandidati s listi HDZ 1990 za predstojeće izbore, predvođeni nositeljem liste HDZ 1990 za Skupštinu Hercegbosanske županije, dr. Nediljkom Rimcem. Stanovnici Srđevića i okolnih naselja ovom su prilikom upoznali kandidate i program kojeg nudi HDZ 1990 na predstojećim izborima, a velikim odazivom su i pokazali kako je Devedesetka prvi izbor u ovom dijelu Livna.

Iduće druženje s članovima i simpatizerima biti će održano u nedjelju, 25. rujna s početkom u 13h u caffe baru Šuker u Lištanima. U završnom tjednu predizborne kampanje biti će održan završni predizborni skup HDZ 1990 za Livno i Hercegbosansku županiju, 29. rujna s početkom u 19h u kino dvorani Narodnog sveučilišta Livno.

Priopćeno je iz HDZ-a 1990 HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok