• Short title article: Drvar

Općina Drvar i Fondacija “Mozaik” organizirali su jučer potpisivanje ugovora sa neformalnim grupama mladih koje će u ovoj godini realizirati 13 društveno korisnih projekata i jedan mikrobiznis u okviru programa Omladinske banke, a vrijednost projekata je 36.850 KM, rečeno je u općini Drvar.

Neki od podržanih projekata su sanacija seoskog puta, izgradnja dječjeg igrališta, promocija tradicije i kulture, kazališna predstava za mlade Drvara, a podržan je i jedan mikrobiznis.

Projekti se financiraju iz sredstava općine Drvar i Fondacije “Mozaik”.

Općina Drvar je ove godine izdvojila dodatna sredstva za sufinanciranje kako bi bili obuhvaćeni i financijski podržani svi projekti koji su zadovoljili zadane kriterije.

Na ovaj način želi se pružiti podrška mladima koji svoj aktivizam usmjeravaju ka stvaranju ugodnijeg ambijenta i boljih uvjeta života, navode iz općinske uprave.

Potpisivanju ugovora nazočili su načelnik Drvara Dušica Runić, direktor programa Omladinska banka BiH Željko Pauković, menadžer programa Omladinske banke Sanja Kojić, predstavnici Omladinske banke za općinu Drvar, te predstavnici neformalnih grupa čiji su projekti odobreni.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok