• Short title article: Livno

U subotu, 20. svibnja 2023. godine u crkvi Gospe od Anđela u Guberu održana su primanja i obećanja Frame Livno pod geslom "Pružam Ti ruku Oče, Ti me vodi".

Pod svečanom misom, svoje "Evo me" izreklo je 14 primljenika i 39 obećanika, izvijestila je Facebook stranica Župa Svih svetih - Livno. 

Svetu misu i obred primanja i obećanja predslavio je fra Nikola Pejčin, zamjenik područnog duhovnog asistenta. Da framaško slavlje bude još bolje i ljepše pobrinuli su se i gostujući framaši koji su došli podržati Livanjske framaše. Javlja KTA.

Iz Frame Livno iskazali su zahvlanost Frami Ljubunčić, Bila, Vidoši, Podhum, Čuklić, Suho Polje, Šuica, Bugojno, Vitez i Sarajevo te Luciji Omazić koja je svojim pjevanjem upotpunila framaško slavlje. Također, zahvali su se i Josipi Manđeralo koja je sve to popratila i fotografijama.

Nakon svete mise slavlje je nastavljeno u kripti, gdje su se framaši osvježili sokovima i vodom, a bilo je štogod i za pojest. Nakon toga su nastavili sa druženjem i sa raznim igrama i plesovima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok