• Short title article: Posjeta DZ Livno

Ministar rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije Momčilo Bajić bio je u službenoj posjeti Domu zdravlja Livno, u povodu obnavljanja i opremanja ove zdravstvene ustanove.

Tom prigodom Ministar je obišao novouređene prostorije za čiju adaptaciju i opremanje su osigurana sredstva iz federalnog proračuna za 2022. godinu u vrijednosti 105.000,00 KM. Iz istog izvora financira se zamjena vanjske fasade glavnog objekta u vrijednosti 189.000,00 KM te nabava novog vozila hitne medicinske pomoći u vrijednosti 126.000,00KM.

„Zamjenom fasade, osim ugodne vizualne transformacije koju je Dom zdravlja Livno desetljećima očekivao, osigurana je velika razina energetske učinkovitosti koja će donijeti znatne uštede. Novim vozilom ojačat će služba za hitnu medicinsku pomoć dok će unutarnji radovi na novouređenim prostorijama omogućiti efikasnije poslovanje te veću kvalitetu pružanja usluga. Rezultati vodstva Doma zdravlja Livno u provedbi dosadašnjih projekata su za svaku pohvalu“, kazao je ministar Bajić.

Ministar je razgovarao i o dugovanjima navedene ustanove i planovima za financijsku konsolidaciju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok