• Short title article: Poziv

Pozivaju se gospodarstvenici grada Livna, koji su zainteresirani za izlaganje svojih proizvoda na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar, da se jave u Službu za gospodarstvo, inspekcijske poslove, lokalni razvoj i investicije Grada Livna do 26. veljače 2024.godine.

Potreban prijavni obrazac i kompletan tekst poziva možete preuzeti ovdje.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar je afirmiran kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerima, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u susjednim zemljama i cijeloj široj regiji.

Podsajamska manifestacija Sajam turizma Mostar je mjesto predstavljanja i umrežavanja turističke ponude i turističkih agencija, turoperatera, destinacija i posjetitelja, mjesto prezentacije i populariziranja vina i vinogradarsko-vinarskih proizvoda.

Sajam knjige i grafičke industrije je podsajamska manifestacija  koja omogućuje poslovno umrežavanje i mjesto je susreta izdavača s distributerima i čitateljima, prezentacije grafičke industrije, grafičkih usluga, ambalaže, dizajna, medijskih kuća. 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok