• Short title article: Gradimo Livno Zajedno

Poslovni forum livanjske dijaspore i gospodarstvenika Livna „Gradimo Livno Zajedno“ održat će se 5. travnja 2024. godine u Livnu,  u koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole “Franjo S. Vilhar” Livno na adresi župana Želimira 17.

Forum se organizira u okviru projekta “Diaspora Invest”, a za cilj ima uspostaviti čvrste veze lokalne zajednice s dijasporom i gospodarstvenicima kroz stvaranje baze podataka u području gospodarstva, investiranja i razmjene znanja kao i uključivanja dijaspore u lokalni razvoj.

U sklopu programa konferencije planirana je Panel diskusija pod nazivom „Kako uspostaviti uspješnu i dugoročnu suradnju s dijasporom“  na kojoj će biti prezentirane uspješne priče suradnje poduzetnika iz Livna s dijasporom, predstavljeni  glavni gospodarski sektori u koje se može ulagati kao i olakšice koje Grad Livno nudi poduzetnicima.

Predstaviti će se i program dodjele bespovratnih sredstava iz zajedničkog fonda Grada Livna i USAID Diaspora Invest projekta čiji korisnici mogu biti poduzeća povezana s dijasporom. Nove linije financiranja, teme iz oblasti razvoja BiH kroz prijenos znanja iz dijaspore, inovativnih modela suradnje s dijasporom i institucionalne suradnje također su oblasti koje će biti zastupljene na Forumu.

Pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju na Poslovnom Forumu „Gradimo Livno Zajedno“  koji je prilika za predstavljanje poslovnog ambijenta koji nudi Grad Livno, umrežavanje poduzetnika ali i predstavljanje pozitivnih primjera razvijanja gospodarstva. Uskoro s detaljnjim programom i pojedinostima Forma na mrežnoj stranici Grada.

Navode iz gradske uprave.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok