• Short title article: Livno

Završena je trodnevna edukacija iz digitalnog marketinga za poduzetnike Hercegbosanske županije (HBŽ) koja je održana u Linnovate Business Parku u Livnu.

Na edukaciji je sudjelovalo 26 osoba koje su se prijavile na javni poziv iz digitalnog marketinga, a kojeg je organizirao Linnovate Business Park u sklopu projekta "EU Fondovi i Digitalni marketing".

Kako su naveli iz Linnovate Business Parka, sudionici obuke su bili vlasnici start up poduzeća, freelanceri, voditelji marketinga i prodaje, radijski voditelji i kreatori sadržaja, te osobe koje su u fazi registracije ili koje su svojim sudjelovanjem napravile prvi korak ka realizaciji vlastite poslovne ideje.

Edukacijom je vodila trenerica iz Agencije PRomotion iz Mostara Ejla Bektaši Hajdarović  koja je  naglasila važnost korištenja digitalnog marketinga u svakodnevnom poslovanju uz konkretno analiziranje rezultata kampanja i angažmana potencijalnih potrošača kroz objave na društvenim mrežama.

Vezano upravo na digitalni marketing Bektaši Hajdarović je polaznicima pokazala na koji način odabrati ciljane skupine na društvenim mrežama te kako napisati formalne i neformalne objave koje će koristiti na svojim mrežama putem kojih se oglašavaju.

''Uvjereni smo kako će polaznicima usvojeno znanje omogućiti bolje razumijevanje trendova i alata digitalnog oglašavanja te kako će svoje marketinške kampanje usmjeriti za bolje pozicioniranje i vidljivost proizvoda i usluga'', istaknuli su iz Linnovate Business Parka.

Inače, projekt ''EU Fondovi i Digitalni marketing'' se realizira u sklopu projekta ''Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta'' (EGG2) kojeg uz podršku Vlade Kraljevine Norveške provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u Bosni i Hercegovini i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta (FMRPO).

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok