Ako već neko vrijeme izlazite s osobom koja vam se sve više sviđa i definitivno ste izgubili želju za traženjem 'drugih riba u moru', možda ste u stabilnoj vezi. No, ako niste sigurni, provjerite koji su znakovi koji definitivno ukazuju na to da ste vas dvoje pravi par.

1. Više ne čistite stan prije svakog njegovog dolaska.

Prvih par puta ste pazili da je svaka stvar na svojem mjestu, zatim ste obraćali pozornost da je bar sudoper čist i suđe oprano, te krevet pospremeljen... No sad znate da ćete krevet ionako unerediti zajedno, pa nema potrebe da ga pospremate.

2. Znate za sve njegove prijatelje i članove obitelji - čak i one koje niste upoznali.

Dovoljno ste si međusobno ispričali o životima da možete imenovati njegovu ludu tetu, najdražeg strica i najboljeg prijatelja iz djetinjstva.

3. Možete se ne depilirati po par dana.

O.K, možda ste jednostavno prelijeni da stalno uređujete dlačice intimnog područja ili brijete noge, ali budimo iskreni - ni njegovo tijelo nije savršeno izdepilirano, pa se ne brinete. I tako ćete završiti zajedno u krevetu opet.

4. Ostavljate sitnice jedno kod drugog.

Imate kod njega vlažne maramice za skidanje šminke i gaćice, a on je kod vas ostavio jedne čarape i četkicu za zube. Uglavnom ono što vam može zatrebati ako odlučite neplanirano prespavati.

5. Zna sve o određenim funkcijama vašeg tijela.

Da, zna kako vaše tijelo reagira na grah, a i bez problema bi se zaletio po tampone do obližnje drogerije da ih baš stvarno zatrebate.

6. Više nema onog čudnog momenta pri upoznavanju s novim ljudima.

Znate ono kad upoznajete nekog novog s kolegom ili susjedom, pa ne znate što biste rekli, jer se još nikad niste javno proglasili curom ili dečkom?!

7. Vaši prijatelji ga zovu pravim imenom, a ne prethodnim nadimkom kojeg ste vi izmislili.

Sjećate li se 'Seksa i grada' i Mr. Biga? Svi to činimo, a jednom kad izgubi nadimak i svi mu se počnu obraćati imenom, možete biti sigurni da ste pravi par.

8. On je vaš 'plus jedan' na vjenčanjima.

Ne morate ga više čak ni pitati hoće li ići s vama, samo mu trebate reći kad i gdje idete... A možda je već i njegovo ime na pozivnici, provjerite!

9. Više ne osjećate potrebu da pored njega uvijek morate biti našminkani.

A on nije u šoku i nevjerici otkad je shvatio da imate podočnjake i da vam trepavice nisu prirodno tako tamne i duge (dapače, ujutro su zalijepljenje od krmelja).

10. Spavate zajedno bez da 'spavate' zajedno.

Donedavno ste svaki zajednički odlazak u krevet doživljavali tek kao priliku za 'akciju', jer je apsolutno svaki dodir i poljubac vodio prema seksu. No sad kad redovito imate seksualne odnose, noć znate iskoristiti za puko spavanje. I to je sjajno.

11. Potpuno ste zaboravili na bivšeg.

Ako vas je ovaj novi frajer toliko zaludio da ste već zaboravili na onog luđaka prije njega, onda ste definitivno spremni i za sljedeći korak. Koji god to u vašem slučaju bio.

Net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok